Bilde av to jenter som smiler og holder skilt hvor det står "Stå opp for lik rett til utdanning"

Bli med på Landsmøtet til NSO!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Vil du være med å representere NTNU på landsmøtet til Norsk Studentorganisasjon(NSO)? Den 13.februar skal det velges 25 delegater som skal delta på landsmøtet den 17.-19.april.

Landsmøtet (LM) er NSOs øverste organ. Her tas de viktigste beslutningene i organisasjonen. Landsmøtet arrangeres i år fra 17.-19. april på Quality Hotel Tønsberg og består av representanter fra alle medlemslagene i NSO. Tilsammen har medlemslagene 181 delegater (personer med stemmerett). Antall delegater fra hver utdanningsinstitusjon avhenger av hvor mange studenter det er ved institusjonen. I tillegg deltar en rekke observatører og gjester på landsmøtet.

Bilde av to jenter som smiler og holder skilt hvor det står "Stå opp for lik rett til utdanning"NTNU er det største medlemslaget og har 25 delegater. Alle som er studenter ved NTNU kan stille! Det er ikke krav til andre forkunnskaper annet enn at du er student. Opplæring vil bli gitt ved at det arrangeres lokale formøter frem til landsmøtet. I tillegg vil det også være et nasjonalt formøte den 27.-29.mars som arrangeres på BI Nydalen, Oslo. Hensikten med formøte er at spesielt førstegangsdelegater skal få en innføring i hva Landsmøtet er, hvilken politikk som skal vedtas og hvordan det skal gjennomføres. Reise og opphold vil bli dekket av NSO.

Hvordan kan man stille?

Det er Studenttinget som velger delegatene til LM. Disse skal velges på STi-møtet 13.02 kl 17.15. Møtet vil være på K5, Kjemiblokk 5 på Gløshaugen.Her vil alle kandidater ha mulighet til å presentere seg og det vil også være en utspørring av alle kandidater. Det anbefales at man sender inn en kandidatpresentasjon på forhånd. Dette gjør man ved å fylle inn kandidatskjemaet nedenfor. Om man ikke har mulighet til å delta på selve møtet, så vil kandidatpresentasjonen bli lest opp. Vi håper at så mange som mulig har lyst til å stille til delegasjonen og være med på å forme den nasjonale studentpolitikken.

Frist for å sende inn kandidatpresentasjon på forhånd er torsdag 13.februar kl. 12.00. Kandidatpresentasjonen sendes til sti@studenttinget.no

Kandidatskjema mal

Sakspapirene til møtet finner du her: STi-møte 02-20

For mer informasjon, ta kontakt med:

Delegasjonsleder Thiren Sriskantharajah: 934 36 449
Leder av Studenttinget Åste Solheim Hagerup: 993 68 646

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]