Bildet viser 4 nyvalgte medlemmer i arbeidsutvalget. Alle har blomsterbukett.

Ny ledelse for Studenttinget 2022 er valgt!

11 november var Studenttinget 2022 samlet for første gang for sitt konstituerende møte, hvor de valgte sitt nye arbeidsutvalg. Arbeidsutvalget består av leder, læringsmiljøpolitisk ansvarlig, fagpolitisk ansvarlig og internasjonalt ansvarlig. Sittende medlemmer av arbeidsutvalget er stedlig leder i Gjøvik, Einar Isak Torvik Totland, og stedlig leder i Ålesund, Anna Stepan Jarstad. Disse to velges på akademisk år, mens det resterende arbeidsutvalget velges på kalenderår.

  • Astrid Hilling er valgt som leder
  • Fredrik Framhus er valgt som fagpolitisk ansvarlig og nestleder
  • Emilie Hvidsten Swensen er valgt som læringsmiljøpolitisk ansvarlig 
  • Bilal Sheikh er valgt som internasjonalt ansvarlig

De nyvalgte trer inn i stillingen 1. januar.


”Jeg vil takke Studenttinget for tilliten og ser veldig frem til å ta fatt på det spennende arbeidet som ligger foran oss. Det kommende året skal vi fortsette den viktige jobben med å sette studentene på agendaen nasjonalt og opp mot ledelsen på NTNU. I tillegg til at vi skal vedta god politikk for studentene å se på hvordan Studenttinget kan øke synligheten.»
sier en glad påtroppende leder, Astrid Hilling.

«Vi er veldig fornøyde med resultatet. Her har Studenttinget valgt fire svært dyktige og engasjerte folk, som kommer til å utgjøre et supert team. Jeg tror 2022 blir et skikkelig oppgangsår for studentene, med pandemi i bakspeilet, men det er fortsatt mange problemer som må løses. Da er det flott med denne nydelige gjengen ved roret.» sier avtroppende leder, Andreas Knudsen Sund.

For mer informasjon eller spørsmål, kontakt avtroppende leder for Studenttinget, Andreas Knudsen Sund, på telefon 45297450, eller påtroppende leder, Astrid Hilling, telefon 45137576.

På bildet ser du fra venstre Astrid Hilling, Emilie Hvidsten Swensen, Fredrik Framhus og Bilal Sheikh.