Bli med på Landsmøte til Norsk Studentorganisasjon!

Norsk Studentorganisasjon(NSO) arrangerer landsmøte 21.-25. april og NTNU skal sende 25 delegater!

Landsmøtet blir arrangert i Tønsberg og samler studenter fra alle universiteter og høyskoler rundt om i landet. Her skal studentene vedta politikk på vegne av landets studenter og det skjer også en rekke valg til ulike nasjonale verv. Reise og opphold dekkes.

Mer informasjon om landsmøtet finner du her: https://www.student.no/lm12/

For å kunne bli med på landsmøtet må du stille til valg som delegat. Valget skjer under Studenttinget sitt møte 24. februar. Alle studenter ved NTNU kan stille, uansett hvilken studieby de tilhører. Det er en fordel at du blir med på Studenttingsmøtet og presenterer deg, men ikke et krav.

Hvordan stiller jeg?

Du stiller ved å fylle ut kandidatskjemaet, som du finner lengre ned på denne siden, og sender det inn til sti@studenttinget.no. Det går også an å stille på selve møtet uten å sende inn skjemaet, men det er en klar fordel å sende inn skjema på forhånd slik at Studenttingsrepresentantene blir bedre kjent med deg.

Frist for å sende inn kandidatskjema er torsdag 24. februar kl. 12.00. Skjemaet sendes til sti@studenttinget.no

Hopp rett ned til innholdet