Still til Velferdstinget!

Lurer du på hvordan man kan bidra til en bedre studenttilværelse? Synes du det skal bli flere idrettshaller for Sit Idrett? Burde det vært bedre mat i kantina? Dette er saker som Velferdstinget kan diskutere, og nå kan du bli en del av dette!

Velferdstinget består av 19 representanter fra ulike utdanningsinstitusjoner som er knyttet til Sit. NTNU har 15 representanter og det er Studenttinget som velger disse. Kandidatene kan komme fra alle studiebyene til NTNU, og det er ikke begrensning på hvor mange kandidater som kan komme fra hver by.

Hvis du ønsker å stille til valg, eller kjenner noen som passer, send gjerne en uforpliktende mail til vt@velferdstinget.no for mer informasjon. Mer informasjon finner du også på Velferdstingets nettsider!

Det er mulig å stille til valg fram til vi går til avstemning på Studenttingsmøtet torsdag 7.april. Det er også mulig å stille uten å være tilstede under selve møtet. Vi anbefaler alle å sende inn kandidatskjema til sti@studenttinget.no innen torsdag 7.april kl. 12.00, slik at innkomne kandidatskjema kan sendes til Studenttinget i forkant av møtet.

Selve valget vil foregå på seminarrom C201 på Varmeteknisk, Campus Gløshaugen. Alle som er interesserte i å stille, er hjertelig velkommen til å følge møtet!

Innkalling og sakspapir til møtet finner du her.

Hopp rett ned til innholdet