Hvem vi er

Studenttinget NTNU er det øverste politiske organet til studentene ved NTNU som regulert av UH-loven. Vår nettstedsadresse er: https://studenttinget.no.

Kontaktskjemaer

Hvis du bruker kontaktskjema vil vi registrere den informasjon du legger inn. Informasjonen sendes til redaksjonen og lagres så lenge det er behov.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Du har selvsagt rett til å få innsyn i dataene som er registrert om deg. Du kan be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Complianz | The Privacy Suite for WordPress

Denne nettsiden bruker Privacy Suite for WordPress av Complianz for å samle nettleser og enhets-basert samtykke. For å bruke denne funksjonaliteten anonymiserer vi IP-adressen din og lagrer den i vår database. Denne tjenesten prosesserer ikke personlig identifiserbar informasjon og deler ikke data med tjenesteleverandøren. For mer informasjon les Complianz’ Personvernerklæring.

Kontaktinformasjon

Ved spørsmål vedrørende personvern bes du ta kontakt på sti@studenttinget.no.

Hopp rett ned til innholdet