Areal på campus?

NTNU stiller med lager og kontorer til mange studentorganisasjoner. Dette kalles fristasjonsareal, og betyr at foreninger får låne areal gratis av NTNU. Linjeforeninger og organisasjoner knyttet til et spesifikt fagmiljø kan låne lokaler av sitt fakultet. Favner organisasjon studenter ved hele NTNU, kan du annet hvert år søke om fristasjonsareal gjennom en egen ordning. Sistnevnte ordning har søknadsfrist 1. mars i år.

Dersom foreningen allerede har fristasjonsareal gjennom denne ordningen, må du derfor søke på nytt for å beholde disse. Det er også mulig for foreninger som har medlemmer fra hele NTNU (altså studenter fra ulike fakulteter) å søke om nye eller andre lokaler. Fordelingen av arealer gjennomføres av eiendomsavdelingen på NTNU, i samråd med noen studenttillitsvalgte.

Les mer om ordningen og hvordan du søker om fristasjonsareal her: Lokaler for studentorganisasjoner og studentforeninger.

Ingrid er læringsmiljøpolitisk ansvarlig i Studenttinget NTNU sitt arbeidsutvalg. Hun jobber med hvordan NTNU tilrettelegger for frivillige studentorganisasjoner:

– Mange foreninger har studenter fra ulike fagmiljø, vi er jo et breddeuniversitet med mange aktiviteter på tvers av fakulteter. Da er denne ordningen til for dere! Ta gjerne kontakt dersom dere er usikre på om dere kvalifiserer til å få fristasjonsareal eller trenger hjelp med søknaden. Dessuten er det bedre å søke en gang for mye, enn å ikke søke i det hele tatt. NTNU har også mange byggeprosjekter og skal de neste årene ha et stort campussamlingsprosjekt på Gløshaugen, så ta gjerne kontakt hvis dere er usikre på deres arealsituasjon i forbindelse med dette.

Ingrid kan kontaktes både på mobil (94132384) eller på mail.

Forrige
Forrige

Nå har du mulighet til å sitte i NTNU-styret!

Neste
Neste

Søk refusjonsmidler