Pressemelding: Arbeidsutvalg for 2023 er valgt!

17. november var Studenttinget 2023 samlet for første gang for sitt konstituerende møte, hvor de valgte sitt nye arbeidsutvalg. Arbeidsutvalget består av leder, læringsmiljøpolitisk ansvarlig, fagpolitisk ansvarlig og internasjonalt ansvarlig. Sittende medlemmer av arbeidsutvalget er stedlig leder i Gjøvik, Ingunn Hatlehol Andreassen, og stedlig leder i Ålesund, Ole-Markus Simonsen. Disse to velges på akademisk år, mens det resterende arbeidsutvalget velges på kalenderår.

Fra venstre, ny leder Morten E. Althe, ny fagpolitisk ansvarlig, Erik Johansen, ny læringsmiljøpolitisk ansvarlig og ny internasjonalt ansvarlig Kristian Wiulsrød.

·       Morten Eidsvaag Althe er valgt som leder

·       Ida Austigard Ødegård er valgt som læringsmiljøpolitisk ansvarlig og nestleder

·       Erik Johansen er valgt som fagpolitisk ansvarlig

·       Kristian K. Wiulsrød er valgt som internasjonalt ansvarlig

De nyvalgte trer inn i stillingen 1. januar.

Sitat: Morten Eidsvaag Althe – påtroppende leder for Studenttinget NTNU 2023
”Jeg vil takke Studenttinget for tilliten og ser veldig frem til å ta fatt på det spennende arbeidet som ligger foran oss. Det kommende året skal vi fortsette den viktige jobben med å sette studentene på agendaen nasjonalt og opp mot ledelsen på NTNU. I tillegg til at vi skal vedta god politikk for studentene og se på hvordan Studenttinget kan øke synligheten.»

Sitat: Astrid Hilling– avtroppende leder for Studenttinget 2022

«Vi er veldig fornøyde med resultatet. Her har Studenttinget valgt fire svært dyktige og engasjerte folk, som kommer til å jobbe med mange spennende saker det kommende året. Jeg tror 2023 blir et viktig år for studentene, med fremleggelse av resultatene fra NOKUT-tilsyn og omorganisering i fellesadministrasjonen til NTNU. Da er det flott med denne nydelige gjengen ved roret.»

For mer informasjon eller spørsmål, kontakt avtroppende leder for Studenttinget, Astrid Hilling, på telefon 45137576, eller påtroppende leder, Morten Eidsvaag Althe, telefon 46444256.

Studenttinget NTNU er det øverste studentdemokratiske organet ved NTNU. STi består av 25 representanter fra hvert av studiebyene til NTNU. STi arbeider for å ivareta studentens rettigheter. 

Forrige
Forrige

God jul fra ledergruppen 2022!