Schibsted sier opp avtale “Schibsted Student”

Studenter på NTNU har tidligere hatt gratis tilgang til Schibsted nyhetskilder gjennom samarbeidsavtalen “Schibsted Student”. Denne avtalen har vært gjennom Studenttinget NTNU. 31. mai fikk Studenttinget NTNU beskjed om at avtalen med Schibsted er sagt opp og at dette gjelder alle studiesteder som har hatt denne avtalen i Norge.

Årsaken til dette skyldes at det er foretatt en overordnet beslutning om en ny strategi i Schibsted der Schibsted Student legges ned. Dette betyr at Schibsted nå vil fjerne gratis tilgang til alle studiestedene som har hatt avtalen, inkludert NTNU, dvs. både IP/Feide tilgang senest innen 1. august 2023.

Studenttinget NTNU ser på det som synd at Schibsted ikke ønsker å tilrettelegge for gratis nyheter for studenter, og vil fortsette å arbeide for slike avtaler med andre aktuelle nyhetsteder. Studenttinget viser også til nylig inngått avtale med Adressa som gir studenter gratis tilgang til Adressa. Tilgang fås gjennom å registrere seg her: https://minside.adressa.no/student

Det jobbes også med å få tilsvarende tilganger til studenter i Gjøvik og Ålesund også.

Dersom det skulle være noen spørsmål så ta gjerne kontakt med sti@studenttinget.no

Forrige
Forrige

Nye studenter i NTNU-styret

Neste
Neste

Resultater: Valg til Velferdstinget