Studentpolitikk for en ny æra

Erik Johansen og Ida Austigard Ødegård i Studenttingets arbeidsutvalg er godt fornøyde

Erik Johansen (t.v.) og Ida Austigard Ødegård (t.h.) har over lang tid jobbet med de politiske dokumentene, henholdsvis Utdanningspolitisk plattform og Læringsmiljøpolitisk plattform.

Studenttinget NTNU har denne høsten vedtatt to nye politiske plattformer. I Studenttinget sitt møte 28. september ble Utdanningspolitisk plattform vedtatt, mens Læringsmiljøpolitisk plattform ble vedtatt 16. oktober. Sammen legger disse et grunnlag for Studenttinget NTNU sine forventninger til universitetet i tiden fremover.

Det har vært et langt og omfattende arbeid. Politikken vil legge grunnlag for studentstemmen i lang tid fremover, forteller en entusiastisk Johansen. Som fagpolitisk ansvarlig i Studenttinget har han ledet prosessen med den nye utdanningspolitiske plattformen. Dokumentet gir et tydelig og klart budskap til NTNU om hva som er studentenes forventninger til egen utdanning. Nå forventer vi at NTNU tar til seg studentenes meninger, forteller Johansen, som mener plattformen bør ligge på ethvert nattbord hos NTNU-ledelsen.

Ødegård er læringsmiljøpolitisk ansvarlig i Studenttinget. Hun forteller at det er kult at Studenttinget endelig får god og utfyllende politikk på området.

Jeg håper det kan være et godt verktøy i min og min arvtagers jobb. Spesielt viktig er det med et systematisk mottak av nye studenter, noe plattformen fokuserer mye på. Det er også avgjørende at NTNU har god kommunikasjon med studenter og frivillige, forteller Ødegård.

Plattformene kan begge lese i sin helhet her.

Forrige
Forrige

Valg av nytt arbeidsutvalg!

Neste
Neste

Valgstyret og valgdatoer er satt