Velkommen til nye NTNU-studenter

Studieåret startet mandag 14. august med immatrikulering – en velkomstseremoni for nye studenter.

Studieåret startet mandag 14. august med immatrikulering – en velkomstseremoni for nye studenter. Foto: Kai T. Dragland / NTNU

Velkommen som student på Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet. Alle studenter har rett til å føle seg hørt, representert og støttet gjennom hele studietiden. På NTNU har vi et velfungerende system med engasjerte tillitsvalgte som jobber hardt for å sikre nettopp dette. De studenttillitsvalgte utgjør en viktig bro mellom studentene og de ansatte på NTNU. De er studenter som er valgt til ulike posisjoner for å ivareta studentenes interesser og sikre at studentstemmen blir hørt i alle beslutningsprosesser på NTNU. Uansett hvilket studieprogram du er en del av, har du tilgang til dine tillitsvalgte og muligheten til å dra nytte av deres kunnskap, erfaring og støtte.

denne siden finner du en sjekkliste til deg som er ny NTNU-student.

Morten Eidsvaag Althe, leder av Studenttinget NTNU

Jeg håper at dere nå, som nye studenter ved Norges største universitet, er klare for å ta fatt på deres nye tilværelse. Studietiden vil for flere av dere være vanskelig – den vil være tøff, den vil være arbeidsom og den vil være altoppslukende. Men disse årene vil også være noen av de beste i deres liv. Det er først nå i 2023, 6 år siden jeg for første gang stod der dere nå står, at jeg har innsett hvor mye min studietid har betydd for meg som person og som menneske. Jeg håper at dere også får muligheten til å ta del i denne reisen, både som frivillig, som student og studerende.

Jeg vil ønske dere alle masse lykke til.

Morten Eidsvaag Althe
Leder Studenttinget NTNU

Forrige
Forrige

Tillitsvalgtkonferanse 15. september

Neste
Neste

Offentlig høring om Studenttingets politiske plattformer