Studenttingets arbeidsutvalg for 2024 er valgt!

14. november var Studenttinget 2024 samlet for første gang for sitt konstituerende møte, hvor de valgte sitt nye arbeidsutvalg. Arbeidsutvalget består av leder, læringsmiljøpolitisk ansvarlig, fagpolitisk ansvarlig og internasjonalt ansvarlig. Sittende medlemmer av arbeidsutvalget er stedlig leder i Gjøvik, Sigrid Blystad, og stedlig leder i Ålesund, Henrik Vorkinn. Disse to velges på akademisk år, mens det resterende arbeidsutvalget velges på kalenderår.

Påtroppende arbeidsutvalg for Studenttinget 2024. Fra venstre Ingrid Darell Holm, Didrik Nohre Lønvik, Gina Kristine Steen Aarheim og Aksel Kvamme Aase
Foto: Anders Lie Hagen // Studenttinget NTNU

·       Didrik Nohre Lønvik er valgt som leder

·       Gina Kristine Steen Aarheim er valgt som internasjonalt ansvarlig og nestleder

·       Aksel Kvamme Aase er valgt som fagpolitisk ansvarlig

·       Ingrid Darell Holm er valgt som læringsmiljøpolitisk ansvarlig 

De nyvalgte trer inn i stillingen 1. januar 2024.

Bilde av Didrik

Didrik Nohre Lønvik er valgt som leder av Studenttinget NTNU 2024.
Foto: Erik Johansen // Studenttinget NTNU

Jeg vil takke Studenttinget for tilliten og ser veldig frem til å ta fatt på det spennende arbeidet som ligger foran oss. Det kommende året skal vi fortsette den viktige jobben med å sette studentene på agendaen nasjonalt og opp mot ledelsen på NTNU. I tillegg til at vi skal vedta god politikk for studentene og se på hvordan Studenttinget kan øke synligheten.
— Didrik Nohre Lønvik – påtroppende leder for Studenttinget NTNU 2024
Vi i det sittende arbeidsutvalget er veldig fornøyde med resultatet. Her har Studenttinget valgt fire svært dyktige og engasjerte folk, som kommer til å jobbe med mange spennende saker det kommende året. 2024 kommer til å bli et spennende år for denne gjengen, med nytt finansieringssystem for høyere utdanning, en svært aktiv regjering, for ikke å glemme at vi nå går inn i en fase hvor NTNU Campussamling skal konkretiseres. Med så dyktige folk i førersetet blir det en glede å gi stafettpinnen videre.
— Morten Eidsvaag Althe – avtroppende leder for Studenttinget 2023
Bilde av Morten

Morten Eidsvaag Althe er sittende leder av Studenttinget. Foto: Sondre Olav Sivertsen // NTNU.

Forrige
Forrige

PM: Tor Grande konstituert rektor ved NTNU

Neste
Neste

Nå skal det snart velges nytt arbeidsutvalg - se alle mulighetene her